tirsdag den 15. oktober 2013

Fra surrealistisk, til hårdt arbejde, til wellness...

Surrealistisk og vanvittigt!

Der er sket så ufattelig meget på de 10-11 måneder jeg har arbejdet med Kasia Lilja illustrationer, print, plakater - det er overvældende hvor stor interesse der har været for mit arbejde. Jeg kan ikke være mere taknemlig over al den støtte jeg har fået af folk omkring mig. Og ikke mindst folk jeg ikke kender - endnu.

Det startede med en serie af tegninger, der var så mærkelige, at folk ville give penge for at have dem hængende hjemme i studerne. Jeg anede ikke hvad de skulle koste - havde egentligt mest lyst til at give dem væk fordi det "bare" var noget jeg lavede af ren hobby, som jeg altid har gjort.  

Nu, ca 1 år senere har jeg flere butikker der kontakter mig og vil sælge mine værker, en politikker vil have mig til at udsmykke hans valgplakater under kampagnen, bloggere vil skrive om Kasia Lilja, på få måneder er jeg gået fra 100 til 1100 følgere på Instagram, jeg skal udstille på nogle af landets mest fine designmarkeder med meget dygtige kunstnere - meget mere dygtige end jeg selv, jeg er blevet stoppet på gaden flere gange og fået ros af vildt fremmede mennesker for mit positive sind og måden jeg deler mine tanker med jer alle på - ikke mindst mine værker, som mange folk elsker, magasiner kontakter mig om at lave artikler og der er mange flere skønne ting i vente - vildt! 

Jeg er ydmyg - meget beæret og forstår det ikke. Det gik op for mig igår - midt i Tivoli Friheden, hvor en sød Instagram følger villa have taget et billede med mig, at det ikke kun er mine illustrationer der er trækplasteret - det er min personlighed. Jeg er så lykkelig over, at mennesker i denne verden rent faktisk synes at jeg er et rart menneske, for det er mit absolutte og aller største ønske; at være et godt og positivt menneske, som smitter med humøret. Af hjertet TAK - tak fordi det er DIG som læser dette, der giver mig det overskud, den energi. 

De Termiske Bade ved Vejle Fjord...

Idag er jeg at finde i De Termiske Bade ved Vejle Fjord sammen med mine tre skønne veninder. Den sidste tid har været utrolig hektisk, så jeg kan mærke at det bliver en tiltrængt tur. 


Jeg er så heldig at det jeg arbejder med er mit hjertebarn og dermed noget jeg til en hver tid ville vige al min fritid tid. Dog kan man hurtigt glemme at kroppen rent fysisk og mentalt også trænger til at holde en pause fra mailskrivning, opdatering af sociale medier og andet form for virtuel kommunikation.
Det er jeg ikke for god til - men heldigvis kan mine veninder minde mig om det til tider. SKØNT!

Min plan er, udover at slappe af, nyde naturen, spise frugt og tage et utal af middagslurer, at suge alle de omkringliggende omgivelser til mig og lade mig inspirere til at tegne noget helt andet end det jeg gør for tiden. Jeg kan ikke vente til at komme igang med papir og pen imorgen.

Nyd dagen - vær glad :-)

KL


2 kommentarer:

 1. Dejligt endeligt og hilse på dig.

  Du er super sød og fantastisk til dit arbejde, og er sikker på det er derfor du sidder som du gør i dag. - og er så glad for at det går så godt for dig!

  Vil meget gerne komme til Horsens fængsel i november - håber vi ses.

  Hilsen tossen fra Tivoli ;)

  SvarSlet
 2. Ha ha ha Natanja, du er skøn er du :)

  MANGE MANGE tak for de skønne ord - det var en fornøjelse at møde DIG!

  Jeg drikker gerne en kop kaffe eller to med dig til udstillingen. Så kan vi få sludret lidt ;-)

  Knus

  SvarSlet