mandag den 30. september 2013

50% på min nye Special Edition serie...! Vildt ikk?


// JEG ER STOLT
Jeg vil stolt fortælle jer om et projekt jeg arbejder på - Via to vinkler.

På mit studie til PBA i Innovation & Entrepreneurship, der i bund og grund handler om at starte virksomhed og skabe vækst i Danmark, har jeg i samarbejde med 5 andre stiftet foreningen for StartUp, som går under navnet IVRK (IVÆRK).  IVRK vil de næste 4 uger arbejde på et projekt, hvor mine illustrationer indgår.// MISSION
Et innovationsprojekt der i collaboration med kunstneren Kasia Lilja, skaffer økonomiske midler til en researchfase i udlandet ved salg af kunst.Målet med konstellationen af gruppen er, at de respektive partere skal indsamle viden omkring innovativ forretningsdrivelse, der i fremtiden kan bruges til at skabe flere arbejdsplader i Danmark og gøre landet mere konkurrencedygtigt.
// HVEM?
IVRK er en gruppe bestående af 6 iværksættere, der hver især rummer kompetencer indenfor bl.a. følgende områder - finans, markedsføring, konceptudvikling, kunst, grafisk design, multimediedesign, virksomhedsdrift, projektstyrring, ledelse og start up.
// HVOR?

IVRK tager til udlandet i foråret 2014 og som opstartsfase kræver det noget kapital. I den anledning er IVRK ved at indsamle midler og sponsorater, som kan finansiere det etnografiske research.

// SAMARBEJDE 
IVRK har derfor indgået et samarbejde med Kasia Lilja.

Kasia Lilja har doneret 400 stk. A4 kunst tryk til IVRK’s innovationsprojekt. Serien hedder "Get Your Feather On" og består af fire Ja-Hatte, der er designet udelukkende til projektet.


// HISTORIEN
Designet er som udgangspunkt taget fra Kasia Lilja's allerede kendte "Ja Hat" eller som titlen hedder; "Mr. Yes". 

IVRK skriver;

"Kasia Lilja er en inspirationsbombe med sine grafiske og anderledes illustrationer/print og som person vægter hun positiv energi og gode oplevelser meget højt. Hun er åben overfor verdenen omkring hende, da hendes overbevisning siger, at vi sammen som mennesker i et fælles kreativ univers kan skabe langt mere end vi kan på egen hånd. Når Kasia Lilja siger "En ny fjer i hatten", så mener hun ikke det vi andre vil forbinde med at "være beruset", men derimod mener hun at en ny fjer i hatten er hendes metafor for at blive en oplevelse rigere - At få en ny fjer i Ja-hatten, at være åben, nysgerrig, positiv og ikke mindst innovativ.

I en collaboration har vi derfor i fællesskab valgt at modificere Kasia Lilja's "Mr. Yes" og med henblik på projektets mål om udlandsrejse, innovation, research, oplevelser og vækst synes vi, at vi har ramt et smukt resultat i Kasia Lilja's kunst. Det færdige tryk hedder "Mr. Yes - Get Your Feather On" "Kunst trykkene findes i et limited oplag på 100 stk. pr. design – dvs. 4 slags design. 

Det bedste af det hele er, at kunsttrykkene koster HALV PRIS af hvad Kasia Lilja's ja-Hatte koster normalt.


Kunst trykkene sælges til 100 kr. pr. stk. 

(plus porto og forsendelsesomkostninger 50 kr. - i alt 150 kr. pr. tryk).

- hvoraf de 100 kr. går direkte til researchfasen.

BESTIL PÅ : salg@ivrk.dk


Ydermere har blandt andet følgende virksomhed sponsoreret alle udgifter til produktionen af kunsttrykkene, forbundet med innovationsprojektet:


- Hørdum & Engelbreth ApS – Grafisk Produktion og rådgivning. 


Personligt vil jeg gerne takke Søren Hørdum for utrolig stor imødekommenhed, god kommunikation og ikke mindst professionelle dialog - vi hos IVRK glæder os til at få de færdige tryk sendt afsted til nye hjem.


5 kommentarer:

 1. Så sejt. Og perfekt med mit indlæg og link til dig netop i dag!

  SvarSlet
 2. Åh hvor er de fiiine - hvorfor er det også jeg er praktisk talt blank i denne måned? Kunne ellers godt lige se den lyserøde herhjemme... hmm? Må lige lure ekstra på kontoen i morgen ;) ville ellers MEGET gerne støtte den super seje sag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Karina, Du skal tænke på at prisen er 100,- pr. print OG portoen og forsendelsesomkostningerne er reduceret fra 70,- pr sending til 50,- - du betaler altså 150,- for et stk kunsttryk, der både går til et godt formål og som iøvrigt er en special edition der er signeret OG nummereret - Tænk på julegaver eventuelt :)

   //Kasia

   Slet
  2. Hej Kasia,
   Nu fik du jo lige lokket mig og min rygrad som en regnorm :) og 2 stker bestilt - en med lyserød baggrund og en med turkis/blå fjer ;) de er simpelthen så fine :)

   Slet