mandag den 14. september 2015

Kasia Lilja - Virksomhed og person - indefra...

Kasia set fra praktikantens øjne

Jeg har nu været i praktik ved Kasia Lilja i halvanden måneds tid, og i den tid jeg har været her har jeg lært en lille bitte, smuk og hjertevarm kvinde at kende.

Kasia er en sej, viljestærk, stædig lille kvinde med store ambitioner og et humør der smitter og glæder uanset hvor hun befinder sig. 

Hun er en person man for lyst til at se op til, fordi hun er så inspirerende og kreativ i sit væsen, samtidig med at hun har business hatten på.

Hendes mod er stort i en branche hvor chancerne for at overleve de næste år er minimale. Hun lader sig ikke kue fordi hun får et nej fra en forhandler. Nej, hun kæmper videre og ringer eller skriver til den næste interessante forhandler og samarbejdspartner og får det bedste ud af dagen.

Virksomheden Kasia Lilja er hendes hjertebarn og dette mærker man tydeligt gennem den omsorg og kærlighed der bliver givet til hendes følgere på Instagram og det arbejde der bliver lagt i den daglige drift af Kasia Lilja.

Den første uge jeg var ved Kasia var alt fokus på Formland messen i Herning, og vi arbejde begge ca. 80 timer. Det var en vanvittig måde at starte sit praktikforløb på, men også enormt spændende trods de mange timers arbejde der blev lagt i ugen.


Jeg har lært så utroligt meget af Kasia på den korte tid jeg har været her. Også meget mere end jeg havde forventet. Men det er ikke kun den arbejdsmæssige side af Kasia jeg har lært at kende. Bag de røde Business briller og den sorte blazer gemmer sig en kvinde med Polske rødder.

Hun er nemlig ikke blot en selvstændig businesswoman med godt gang i karrieren. Hun er også kæreste til Søren, mor til Witus, stand-in-mor til Sørens to børn, veninde, søster, barnebarn og sidste men ikke mindst er hun min chef.
Alle disse roller har hun med i tasken hver evig eneste dag. Hun passer på disse roller således at hun kan være der for dem der har brug for hende i de dagligdags situationer hun bliver stillet overfor. Hver en rolle bliver taget alvorlig af Kasia og selv om der er mange roller at jonglerer med taber hun sjældent overblikket.Hun er ALTID ærlig og siger tingene som hun opfatter og føler dem, men på en yderst diplomatisk måde, således at man aldrig føler sig trådt på.
Hun er helt igennem elskværdig, kærlig og ligetil, men også stædig og vildt nysgerrig. 

Alt dette gør dagene ved Kasia Lilja uforudsigelige, spændende og udfordrende for en der har siddet på skolebænken siden hun var 5 år gammel og kun haft arbejde der intet har med kreativitet at gøre.

Jeg er allerede dybt taknemmelig for at have fået chancen for at lære denne skønne kvinde at kende. Hun giver mig blod på tanden og lyst til arbejdslivet. Men vigtigst af alt har hun givet mig troen på at jeg sagtens kan kombinerer mine kreative evner med erhvervslivet. 

Så tak for det, Kasia :-)                                                                                                

Ingen kommentarer:

Send en kommentar